Trip advisor img
Bravo!

Razbudite svoja čula hranjivim doručkom u restoranu Bookeria

listopad 11, 2019

Doručak je uistinu najvažniji obrok dana i vrlo je bitno učiniti ga dijelom svakodnevne rutine jer on je idealno sredstvo za pokretanje metabolizma i osiguranje energije nakon noćnog odmora i za nadolazeći dan. Doručak tijelu osigurava energiju za obnavljanje umnih i tjelesnih aktivnosti, ali i za zadovoljavanje potrebe tijela za svim vrijednim i potrebnim nutrijentima. Između ostaloga, znanstvene studije kažu da osobe koje konzumiraju doručak vode i zdraviji stil života i bolje se nose sa životnim izazovima! A sada kada ste saznali sve pozitivne utjecaje koje doručak ima na Vaše tijelo – uputite se u restoran Bookeria kako biste razbudili svoja čula hranjivim doručkom!

Bookeria menu uistinu je bogat. Zdrave i svježe namirnice koje će Vam pomoći da dan započnete najbolje što možete, uz obnavljanje Vaše energije koja Vam je itekako potrebna za sve izazove koji Vas čekaju! Razni sendviči i tost, izbor croissanta, kao i bogata paleta raznih načina pripreme jaja, pružat će Vam sve potrebne nutrijente i osjećat ćete se uistinu spremno za pravi kick off toga dana!

Ukusno, slasno, sočno i hranjivo – ono je što svi traže prilikom idealnog početka dana. Kako biste Vi, ali i Vaše tijelo uspješno riješili sve izazove na koje naiđete, jednostavno morate u svoj dnevni raspored napraviti mjesta za najvažniji obrok dana!

Restoran Bookeria Vam, osim idealnog i bogatom okusom doručka, nudi i uživanje uz kavu ili čaj dok u drugoj ruci listate koju knjigu i samo uživate u početku novog i divnog dana! Prepustite se jutarnjim čarima koje gotovo uvijek svi preskoče i započnite svoj dan uz savršene okuse i neodoljive mirise Bookeria menija!