Trip advisor img
Bravo!

Restoran Bookeria – neobičan i jedinstven spoj restorana i knjižare

rujan 26, 2019

Knjige nude bijeg od stvarnosti. One dočaravaju nova mjesta, svjetove i dimenzije, nove boje, okuse i mirise, i to toliko realistično da ne možete da se ne zapitate – postoji li neko slično mjesto i na javi? Naravno da postoji! Restoran Bookeria predstavlja neobičan i jedinstven spoj restorana i knjižare, što bi značilo da Vam na dlanu pruža nova mjesta, svjetove i dimenzije putem raznih knjiga, a nove boje, okuse i mirise putem svojih kreativnih i bogatih gastronomskih tanjura!

Dizajn i samo uređenje restorana podsjeća upravo na neko novo i tajanstveno mjesto gdje Vas očekuju razna čudesa, u ovom slučaju – sesame tuna, carpaccio od hobotnice, celer pečen u soli i soufflé od pistacia sa sladoledom – što je samo dio onoga što možete kušati i čime možete upoznati nove i bogate okuse, arome, mirise, boje i teksture. Zajedno s vinskom kartom koja će u potpunosti nadopuniti već kušane okuse, kao i knjigama i brojnim kuharicama koje Vam na dlanu pružaju recepte Lijepe naše, upravo Vi ćete imati vlastite svjetove i dimenzije u kojima se isprepliću okusi očaravajućim bojama i zavodljivim teksturama.

Neobičan i jedinstven spoj restorana i knjižare, čeka Vas u restoranu Bookeria koji u svojem imenu čuva tajni sastojak svojih specifičnih gastronomskih delicija – knjige koje u kombinaciji s vrhunskim vinima i specijalitetima njihove kuhinje, stvaraju uistinu poseban i jedinstven doživljaj.