Trip advisor img
Bravo!

Tartar od jadranske skuše – sofisticiran okus morskih dubina

rujan 19, 2019

Okusi mediteranske kuhinje rezultati su brojnih recepata vrhunskih chefova restorana Bookeria. Osim, naravno, tradicionalnih načina prezentacije morskih plodova Jadrana, kao i kreiranja poznatih, ali uistinu nevjerojatnih okusa, morski plodovi nude i raznoliku lepezu novih načina obrade i pripreme ribljih tanjura koji će Vas u potpunosti osvojiti. Tako restoran Bookeria u svojoj ponudi ima okuse koji će Vas svakako zavesti – pogotovo ako odaberete kušati tartar od jadranske skuše.

Mediteranskom delicijom svakako će se odlično predstaviti cjelokupni riblji menu. Kvaliteta i svježina skuše, glavne su komponente koje uvelike utječu na konačno jelo, kao i odabir odgovarajućih začina koji će uistinu odlično komparirati okusima ribe i istaknuti sve njezine nijanse potpuno novim notama jedinstvenih okusa. Pripremom ovog morskog specijaliteta, doista dolaze do izražaja vrhunske vještine chefova restorana Bookeria, kao i njihovo zavidno gastronomsko znanje kojim se na kreativan i inovativan način vode prilikom kreiranja novih i uistinu posebnih okusa koji će zavesti sva Vaša osjetila!

Skuša, jedna od najcjenjenijih riba Jadrana, idealna je namirnica za kreiranje raznih jela. Njezin jedinstven, ali i uistinu sofisticiran okus, čini tartar specijalitetom kojim će se oduševiti gastronomi, kao i njihova istančana nepca. Chefovi restorana Bookeria rado će pripremiti ovu deliciju kako bi Vam zaveli sva osjetila, ali i kako biste upoznali nove i uistinu specifične i sofisticirane okuse morskih dubina Jadrana kojima svakako prednjači upravo skuša.