Trip advisor img
Bravo!

Egzotični specijaliteti restorana Bookeria

rujan 12, 2019

Novi okusi, neodoljivi mirisi i savršene nijanse i arome koje se otkrivaju u svakom zalogaju – gastronomske težnje uistinu mogu zahtijevati mnogo. Ili možda ne traže baš tako puno? Svakako, nepce želi nove titraje, nove fantazije i ekstaze, a kako biste mu to isto i omogućili, ne morate putovati danima do nekog novog mjesta samo kako biste udovoljili nepcu, ali i sebi. Dovoljno je otići u Rovinj u restoran Bookeria gdje možete pronaći uistinu egzotične specijalitete na kojima će Vam Vaše nepce uistinu biti zahvalno!

Carpaccio od hobotnice, Pana cotta s tartufima, Kapesante s kukuruzom, školjke u bijelom vinu na tradicionalan način, brusketi s tunom i avokadom – samo su neka od jela koja možete pronaći na uistinu bogatom meniju, a čiji okusi će Vas oduševiti. Riječ je o tradicionalnim jelima s nijansama egzotike koja se savršeno sjedinila s aromama domaćeg. Neodoljivi i bogati okusi, a ponajviše novi i drugačiji, ono je čime se restoran Bookeria uistinu ponosi – stvaranjem novih nijansa okusa i aroma, bogatih tekstura koje zavode pogled, a tren poslije nepce, te boja koje su raskošne i sinonim za egzotično.

Novi okusi, neodoljivi mirisi i savršene nijanse i arome koje se otkrivaju u svakom zalogaju – već navedeno i traženo, sada je pronađeno u restoranu Bookeria! Tradicionalna i domaća jela stvaraju ravnotežu s novim i drugačijim egzotičnim specijalitetima – jela uistinu raskošna u svojoj ljepoti koja će pružati i Vama i Vašim nepcima gastronomsko zadovoljstvo kojemu težite.