Trip advisor img
Bravo!

Crème brûlée – savršen desert ljetnih dana

kolovoz 29, 2019

Kako uvijek rado kažu stariji ljudi – kraj kolovoza i početak rujna, najljepši su ljetni dani. Prekrasno vrijeme i osvježavajuće more, i dalje su vrlo traženi, isto kao i ljetne delicije kojima se isti začinjavaju. Upravo zbog toga, vrlo je važno odabrati i savršen desert koji će zaokružiti cjelokupni gurmanski doživljaj. Iako se većina najčešće okreće sladoledu kao desertu, zašto ne biste probali nešto novo čijim okusima ćete se oduševiti i uistinu zasladiti već kušani menu? Restoran Bookeria ima odličnu ideju – zašto ne biste probali njihov Crème brûlée?

Riječ je o klasiku francuske kuhinje koji je jednostavan i profinjen, a poznat je po svojem karameliziranom i hrskavom preljevu ispod kojega se krije svilenkasta krema zbog koje će Vam nepce zatitrati od uzbuđenja. Restoran Bookeria Vam na pladnju nudi ovaj specifičan i jedinstven desert kojim ćete uistinu staviti točku na i ili u ovom slučaju – uskličnik na uistinu nevjerojatan Bookeria menu!

Slatkaste note savršeno nadopunjuju kušano glavno jelo, a uz odgovarajuće vino koje će se odlično sljubiti s Crème brûlée uistinu ćete uživati u ovome desertu raskošnom u teksturi i bogatom u usklađenim okusima.

Nakon odličnog slijeda vrhunskih pripremljenih tanjura, važno je odabrati i dosljedan desert kako biste zaokružili cijeli gastronomski doživljaj – Crème brûlée poslastica je koju chefovi restorana Bookeria rado pripremaju kako bi njome pružali zlatne i slatke okuse karamele, te kremastu unutrašnjost koja osvaja svako nepce! Prvim zalogajima ovoga deserta, isti će i Vama postati uistinu neizostavan dio Vašeg željenog menija!