Trip advisor img
Bravo!

Uživajte u bogatoj ponudi deserata u Bookeriji

kolovoz 8, 2019

U restoranu Bookeria, slikovitom mjestu u centru Rovinja, gdje možete okusiti čitavu paletu originalnih domaćih i tradicionalnih istarskih receptura, možete također okusiti i jedan od raznovrsnih osvježavajućih ljetnih deserata. Bookeria ovog ljeta obogaćuje svoju ponudu deserata raznovrsnim izborom najukusnijih delicija i originalnih receptura.

Neke od slastica kojima ćete oduševiti svoje nepce su Zeleni souffle od pistaccia. Souffle ili nabujak originalno potječe iz Francuske, a Bookeria donosi iznimno ukusnu varijantu sa osvježavajućim ljetnim specijalitetom – pistacciom. Sorbsouffle, još jedna varijanta nabujka, u ovom slučaju originalna kombinacija soufflea od čokolade sa sorbettom, sladoledom koji se tradicionalno pripremao kao osvježavajući sirup. Meringue ili puslice, još jedna francuska receptura malih zalogaja koji se tope u ustima oduševit će Vaše nepce. S druge strane, tu je i Creme Brulee, sočna kombinacija jabuka, lješnjaka, meringuea i sorbeta, zanimljiva i ukusna slastica pripremana u Bookeriji.

Ukoliko više uživate u voćnim delicijama, tu je za Vas i kuhani ananas ili desert od sira i voća, sa tri vrste sira, kuhanim i jezgrovitim suhim voćem. Za sve one koji više vole iznenađenja, Bookeria nudi i desert dana, čije ćete tajne otkriti tek kada Vam ukusna delicija bude poslužena. Uživajte ovog ljeta u raznovrsnim delicijama restorana Bookeria, te se upustite u slatku avanturu osvježavajućih slastica!