Trip advisor img
Bravo!

Svježi morski plodovi u Bookeriji

lipanj 6, 2019

Poznat po svojim vrhunskim i maštovitim recepturama, u restoranu Bookeria, smještenom u centru Rovinja, pronaći ćete sve vrste svježih morskih plodova upravo ulovljenih iz mora. Na meniju tako možete pronaći zanimljive i egzotične kombinacije poput kozica sa chilyjem i ukusnom ciabattom, tuna steak ili grill file koji su u ponudi za ručak.

Na bogatom večernjem meniju pronaći ćete još raznovrsnije kombinacije poput tartara od jadranske skuše sa svježim gelom od krastavaca i hrskavom tortiljom ili egzotičnu kombinaciju sesame tuna sa wasabi pastom.

Od plodova mora neizostavne su kamenice u tempuri s pireom od marelice ili ukusni ravioli s mesom raka i škampom. Vrhunski specijalitet kapesante s kukuruzom od jakobovih kapica i hrskavom istarskom pancetom oduševit će sve one koji su željni prave avanture i istraživanja skrivenih blaga Istre. Carpaccio od hobotnice je pak prava delicija koja donosi prave okuse Jadrana na Vaš tanjur.

Mnoštvo drugih recepata restorana Bookeria koji donosi uvijek nove i zanimljive kombinacije egzotičnih začina i autentične istarske kuhinje, odlika je vještih kuhara ovog restorana koji znaju spojiti naizgled nespojive kombinacije egzotičnih i domaćih namirnica u vrhunske i originalne specijalitete koje imate priliku probati samo u Bookeriji. U prekrasnom rovinjskom restoranu koji očarava svojim receptima, pronađite ovog ljeta tajne delicije Istre i Jadrana.