Trip advisor img
Bravo!

Carpaccio od bijele ribe – egzotično predjelo koje će impresionirati vaše nepce

rujan 18, 2018

Kada su u pitanju predjela, carpaccio je definitivno najbolji izbor koji možete odabrati. Zašto? Razlozi su uistinu brojni. Prije svega, carpaccio se priprema od svježeg mesa, obično govedine, ali često i od ribe. Sastoji se od tankih slojeva sirovog mesa govedine ili ribe s ciljem stimuliranja vaših osjetila i pružanja uvida u ostatak menija i raznih ribljih ili mesnih delicija.

Ovdje u restoranu Bookeria carpaccio od bijele ribe jedno je od najtraženijih predjela. Riba u našu kuhinju stiže izravno iz kristalno čistog Jadranskog mora, a potom naši iskusni chefovi koriste svoje raskošna kulinarska znanja kako bi tu zdravu namirnicu pretvorili u pravu deliciju koju vi i vaše nepce sigurno ćete tako lako zaboraviti. Najvažnije od svega je koristiti uvijek svježu ribu u kombinaciji s ostalim kvalitetnim sastojcima poput istarskog maslinovog ulja kako bi se na najbolji mogući način dočarale sve one neodoljive arome i okusi Mediterana. Osim toga, bijela riba ne samo da je ukusna, već je, s jedne strane odličan izvor proteina, a s druge pak sadrži iznimno male količine masnoća zbog čega je čest izbor svih onih koji traže zdrav, a istovremeno ukusan zalogaj.

Ako želite počastiti svoja osjetila posebnim predjelom, carpaccio od bijele ribe je svakako najbolji izbor. Posjetite restoran Bookeria, uživajte u okusima svježe sirove ribe pripremljene na poseban način i započnite svoj ručak ili večeru uz neodoljive morske okuse.