Trip advisor img
Bravo!

Pršut i Kruška – savršen uvod u gastro avanturu

rujan 11, 2018

Ako tražite mjesto gdje ćete imati priliku probati nešto novo i drugačije, restoran Bookeria je definitivno najbolje odredište za vas. Ovdje ćete pronaći originalne i kreativne specijalitete, od hladnih predjela do glavnih jela i ukusnih deserata, sve odreda pripremljeno prema istom principu – od svježih sezonskih namirnica i domaćih proizvoda te s puno strasti i uz iznimne kulinarske vještine.
“Pršut i Kruška” je hladno predjelo koje predstavlja pravo osvježenje za svako nepce. Riječ je o kombinaciji svjetski poznatog istarskog pršuta, svježe salate od kruške, svježe sezonske zelene salate, dresinga od meda, limuna, nekoliko kapi vrijednog istarskog maslinovog ulja i malo domaćeg kravljeg sira.
Predjela su namijenjena tome da predstave ostatak menija, a specijalitet “Pršut i Kruška” otkrit će vam i puno više od toga. Predstavit će vam ono najbolje od istarske gastronomije, uključujući sastojke koji su karakteristični i prepoznatljivi za ovu regiju. Netipična kombinacija, ali neodoljiv spektar aroma i okusa sasvim sigurno će zadovoljiti nepca čak i onih zahtjevnijih gurmana.
Posjetite restoran Bookeria, odaberite ovo ukusno hladno predjelo i započnite svoj ručak ili večeru na jedan zavodljiv i uzbudljiv način.