Trip advisor img
Bravo!

Započnite dan na najbolji način – sa svježom kavom iz Bookeria restoranskog bara

kolovoz 14, 2018

Milijunima ljudi diljem svijeta, jutarnja rutina je nešto u što se ne smije zadirati, osim, naravno, ako to zadiranje nudi poboljšanje našeg jutarnjeg rituala, a u restoranu Bookeria posvećeni smo stvaranju udobnog i prijatnog prostora za vaše omiljene jutarnje (ne)aktivnosti.

Cafe bar Rovinj, smješten u sklopu restorana Bookeria, je savršeno mjesto za ostaviti posao i stres po strani, barem na neko vrijeme, odmoriti se u mirnoj i tihoj atmosferi te uživati u šalici vašeg omiljenog tamnog napitka. Ništa ne osigurava jutarnju ugodu i revitalizaciju kao šalica vrhunske kave, a upravo to je razlog što vam u cafe baru Rovinj nudimo pažljivu izabranu kavu domaćeg proizvođača, proizvedenu od visoko-kvalitetnog sirovog materijala.

Uživajte u jutarnjoj lijenosti i otkrijte fantastičan svijet unikatnih okusa i profiliranih aroma naše premium kave, koja će zasigurno zadiviti vaša osjetila i ispuniti vas pozitivnom energijom. Posjetite cafe bar Rovinj u sklopu restorana Bookeria i započnite dan na najbolji mogući način.