Trip advisor img
Bravo!

Hladna Gazpacho juha iz Bookeria kuhinje pravo je osvježenje među ljetnim zalogajima

kolovoz 3, 2018

Lagane povrtne juhe idealan su obrok tijekom napornih ljetnih vrućina, ne samo zbog osvježavajućeg doživljaja na nepcu već i zbog toga što sa sobom donose brojne prednosti, poput izvora vrijednih minerala i vitamina koje naše tijelo tijekom ljetnih aktivnosti ubrzano troši.

U kuhinji restorana Bookeria za vas ćemo pripremiti hladnu Gazpacho juhu koja će savršeno parirati visokim ljetnim temperaturama, ali istovremeno pružiti i raskošan spektar okusa i aroma. Gazpacho juha svoje korijene vuče iz španjolske kuhinje odakle se brzo proširila diljem svijeta kao nezaobilazni dio zdrave mediteranske prehrane, a ovdje u restoranu Bookeria naši iskusni chefovi Gazpacho juhu pripremaju prema vlastitoj recepturi i to koristeći samo odabrano, uvijek svježe povrće koje joj daje tu jednu lakoću i svježinu u svakom novom zalogaju.

Osim ukusne Gazpacho juhe, na meniju restorana Bookeria pronaći ćete i razne druge ljetne specijalitete i delicije koji će vaše ljeto pretvoriti u pravu malu gurmansku avanturu, a pored svega očekuje vas i brza usluga našeg profesionalnog osoblja te ugodna atmosfera na prostranoj i posebno uređenoj ljetnoj terasi. Prepustite se osvježavajućim ljetnim okusima uz Bookeria kuhinju – posjetite nas u samom srcu Rovinja.