Lagane povrtne juhe idealan su obrok tijekom napornih ljetnih vrućina, ne samo zbog osvježavajućeg doživljaja na nepcu već i zbog toga što sa sobom donose brojne prednosti, poput izvora vrijednih minerala i vitamina koje naše tijelo tijekom ljetnih aktivnosti ubrzano troši.

U kuhinji restorana Bookeria za vas ćemo pripremiti hladnu Gazpacho juhu koja će savršeno parirati visokim ljetnim temperaturama, ali istovremeno pružiti i raskošan spektar okusa i aroma. Gazpacho juha svoje korijene vuče iz španjolske kuhinje odakle se brzo proširila diljem svijeta kao nezaobilazni dio zdrave mediteranske prehrane, a ovdje u restoranu Bookeria naši iskusni chefovi Gazpacho juhu pripremaju prema vlastitoj recepturi i to koristeći samo odabrano, uvijek svježe povrće koje joj daje tu jednu lakoću i svježinu u svakom novom zalogaju.

Osim ukusne Gazpacho juhe, na meniju restorana Bookeria pronaći ćete i razne druge ljetne specijalitete i delicije koji će vaše ljeto pretvoriti u pravu malu gurmansku avanturu, a pored svega očekuje vas i brza usluga našeg profesionalnog osoblja te ugodna atmosfera na prostranoj i posebno uređenoj ljetnoj terasi. Prepustite se osvježavajućim ljetnim okusima uz Bookeria kuhinju – posjetite nas u samom srcu Rovinja.