Trip advisor img
Bravo!

Riba u tijestu – savršen zalogaj za vruće ljetne dane

srpanj 23, 2018

Riba i tijesto nevjerojatno dobro se slažu, tim više kada govorimo o svježoj ribi iz čistog Jadranskog mora i domaćem, ručno rađenom lisnatom tijestu. Zavodljivi morski okusi i arome s jedne strane i hrskavo lisnato tijesto s druge, čine savršenu kombinaciju u ustima kojoj je teško odoljeti.

Meni restorana Bookeria nudi vam širok izbor ribljih specijaliteta i delicija, uključujući ribu u tijestu, lagano i osvježavajuće jelo koje je odličan izbor tijekom ovih vrućih ljetnih dana. Ovaj neodoljivi zalogaj priprema se od fileta bijele ribe i sezonskog povrća kao što su paprika, rajčica, poriluk i tikvice, a sve to maštovito zamotano u ukusno lisnato tijesto i posluženo uz hladnu kremu od cikle. Čak i ako niste najveći ljubitelj ribe i morskih delicija, ovaj specijalitet će sigurno impresionirati vaša osjetila širokim spektrom različitih i netipičnih, ali savršeno posloženih okusa.

Sve što trebate napraviti je posjetiti restoran Bookeria gdje se možete opustiti na uređenoj terasi i uživati u ugodnoj atmosferi te pri tome kušati neke od kreativnih specijaliteta s našeg bogatog menija i upariti ih s vrhunskim vinima u ponudi. Ovoga ljeta počastite sebe i svoje društvo nezaboravnim gurmanskim iskustvom – samo u restoranu Bookeria.