Trip advisor img
Bravo!

Beefsteak Roasty – raskoš aroma i okusa kojoj je teško odoljeti

srpanj 16, 2018

Restoran Bookeria nudi vam neodoljive specijalitete i razne delicije pripremljene od pomno odabranih namirnica i u skladu s visokim standardima modernog kulinarstva, a jedan od takvih specijaliteta je svakako i beefsteak “Roasty”.

Ovdje u restoranu Bookeria za vas biramo samo najbolje komade goveđeg mesa, a potom ih naši iskusni chefovi pripremaju na jedan kreativan i inovativan način kako bi vam na najbolji mogući način dočarali svu raskoš okusa i aroma u mesnim zalogajima. Pečen na karamel maslacu i poslužen uz kremu od krumpira i timijana, sous vide ciklu te umak od crvenog vina, beefsteak “Roasty” definitivno će zadovoljiti sve vaše gurmanske apetite.

Savršeno pečeno i sočno meso, zavodljiva kombinacija aroma i okusa koja se idealno spaja u jedinstvenu cjelinu te kreativna vizualna predstava na tanjuru, malo koga može ostaviti ravnodušnim, stoga nemojte pretjerano dvojiti već nas posjetite na poznatoj adresi u samom središtu Rovinja i počastite svoja osjetila posebnim gastro zadovoljstvima koje ćete još dugo pamtiti.

Osim beefsteaka Roasty i drugih mesnih specijaliteta, ovdje vas očekuju i razna druga jela, od domaćih tjestenina do ribljih delicija, ali i jedna ugodna domaćinska atmosfera te povrh svega vrhunska usluga. Rezervirajte svoj dolazak u restoran Bookeria već sada i otkrijte nove načine uživanja u hrani.