Trip advisor img
Bravo!

Savršeni ljetni trenuci u restoranu Bookeria

srpanj 9, 2018

Tijekom ljeta, terasa restorana Bookeria je idealno mjesto ako se želite samo udobno smjestiti, opustiti i uživati u nekim od najkreativnijih zalogaja koje ste do sada imali priliku kušati. Smjestite se na našoj posebno uređenoj terasi, odaberite mjesto na suncu ili u hladu i počastite svoje nepce laganim jutarnjim zalogajima, šalicom vrhunske kave ili neodoljivim ručkom, odnosno večerom, a sve to dok uživate u jedinstvenom ugođaju.

Naš meni uključuje razne sezonske specijalitete temeljene na recepturama tradicionalne istarske kuhinje i pripremljene koristeći moderne kulinarske metode i tehnike naših uglednih chefova poput domaće tjestenine, delicija od ribe i morskih plodova, pikantnih mesnih specijaliteta i raznih vrsta ukusnih salata i osvježavajućih vege jela. Za vas biramo samo najbolje namirnice – ribu izravno iz Jadrana, svježe sezonsko voće i povrće, šumske gljive poput istarskih tartufa, domaće proizvode poput maslinovog ulja i sira, kao i druge kvalitetne sastojke, kako bi vam u konačnici pružili jedno sasvim posebno gastro iskustvo.

Bez obzira je li u pitanju romantična večera za dvoje, poslovni sastanak, obiteljsko okupljanje ili jednostavno želite počastiti svoje nepce kreativnim i inovativnim kombinacijama okusa i aroma, restoran Bookeria je savršen izbor. Rezervirajte stoga svoj dolazak već sada, posjetite nas u Rovinju,  uživajte u širokom izboru vrhunskih specijaliteta i doživite istarsku kuhinju na jedan sasvim drugačiji način.