Trip advisor img
Bravo!

Ukusna i sočna mesna jela u restoranu Bookeria

srpanj 3, 2018

Osim domaće tjestenine, juha, salata i ribljih specijaliteta, na meniju restorana Bookeria isto tako pronaći ćete ukusna i sočna mesna jela koja će zadovoljiti osjetila čak i onih istinskih zaljubljenika u mesne zalogaje.

Naši iskusni chefovi biraju samo najbolje komade kvalitetnog mesa i kombiniraju ih sa svježim sezonskim namirnicama i začinskim biljem kako bi pripremili pravu senzaciju na tanjuru. Ključ stvaranja jedinstvenih mesnih okusa nije samo u pomnom odabiru namirnica i originalnim recepturama, već i u posebnoj metodi pripreme, odnosno pečenja mesa, a ovdje u kuhinji restorana Bookeria pronaći ćete mesne specijalitete pripremljene baš po svom ukusu.

Probajte neke od neodoljivih specijaliteta od goveđeg mesa poput beefsteaka Roasty, šarenog Minute beef i Škotskog ribeye-a “Book” ili odaberite pak pureći “PiT” odrezak, i iskusite puno više od užitka na nepcu. Ako pak svoje gurmansko iskustvo želite prenijeti na sasvim jednu drugačiju razinu, preporučujemo uparivanje ovih ukusnih specijaliteta s kvalitetnim vinskim kapljicama s naše opsežne vinske karte.

Odaberite i Vi restoran Bookeria smješten u samom srcu Rovinja i počastite sebe i svoje društvo zavodljivim mesnim zalogajima s našeg bogatog menija.