Trip advisor img
Bravo!

Tuna Especial – rapsodija okusa koja dolazi već s prvim zalogajem

svibanj 23, 2018

Restoran Bookeria svojim gostima svakodnevno priprema kreativna i originalna jela koja raskošnim okusima i mirisima zadovoljavaju osjetila brojnih gostiju koji se potom rado vraćaju u ovu malu oazu vrhunske gastro ponude.

Na našem opsežnom meniju pronaći ćete brojne specijalitete i delicije u kojima se sasvim netipični i pomno odabrani sastojci u vještim rukama našeg maštovitog i iskusnog chefa kuhinje pretvaraju u zavodljive kreacije na tanjuru, kako okusne, tako i one vizualne. Jedan od takvih specijaliteta svakako je i Tuna Especial, riblja poslastica koja niti jednog gurmana neće ostaviti ravnodušnim.

Za vas biramo samo najbolje komade tune koje kuhamo u vakuumu s aromatiziranim maslacem, limunovom koricom i začinskim biljem, a zatim poslužujemo u umaku od muštarda s vinom i maslinovim uljem uz kruške poširane u bijelom vinu i medu kao prilog. Sasvim jedinstvena kombinacija namirnica i pažljivo odabranih sastojaka za jedinstveno jelo koje će zadovoljiti baš svačiji ukus, čak i onih koji nisu osobiti ljubitelji ribljih specijaliteta.

Ako tražite mjesto gdje ćete pronaći drugačija gastro iskustva od onih na koje ste naviknuti i koje su vam već dosadila, potražite restoran Bookeria u Rovinju, počastite sebe i svoje društvo ukusnim zalogajima s našeg menija i otkrijte nove načine uživanja u hrani.