Trip advisor img
Bravo!

Riblji specijaliteti i morske delicije koje će impresionirati vaše nepce

svibanj 15, 2018

Ovdje u restoranu Bookeria svojim gostima nudimo kuhinju inspiriranu tradicionalnim istarskim recepturama i zdravom mediteranskom prehranom, a to osim sočnih mesnih zalogaja, povrća i domaće tjestenine, uključuje i neodoljive specijalitete i delicije od ribe i morskih plodova po kojima je istarska kužina itekako poznata.

Svježa riba i plodovi Jadrana u našu kuhinju stižu svakoga dana i to iz dnevnog ulova lokalnih ribara, a potom ih naši iskusni chefovi za vas pripremaju na razne kreativne načine. Probajte specijalitete od bijele ribe, tune ili škampa, počastite se domaćom tjesteninom s dagnjama, kozicama, jastogom ili Jakobovim kapicama, upoznajte raskošne okuse dimljene ribe i juhe od kozica i otkrijte nove načine uživanja u poznatim, ali i onim morskim okusima i aromama s kojima se vaše nepce još nije susretalo.

Naše ljubazno i stručno osoblje uvijek će vas rado upoznati sa svim detaljima vezanim za našu ponudu te vam pružiti brzu i besprijekornu uslugu kako bi vaše iskustvo uživanja u okusima mora bilo potpuno, a tu je i kreativno dizajnirani interijer restorana koji će vam stvoriti topli osjećaj dobrodošlice.

Posjetite naš restoran Bookeria u samom srcu Rovinja i počastite sebe i svoje društvo ribljim specijalitetima i morskim delicijama koje će zasigurno zadovoljiti čak i one zahtjevnije gurmane.